Resultaten voor de rotterdam rotterdam

de rotterdam rotterdam
De Rotterdam gebouw Rem Koolhaas Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Zij zegde toe de gemeentelijke diensten die nu op het Marconiplein zijn gevestigd in het gebouw onder te brengen. Op 10 juli 2009 presenteerde de Gemeente Rotterdam en de projectontwikkelaars OVG en MAB vol trots de definitieve plannen van het grootste multi functionele gebouw van Nederland; De Rotterdam.
De Rotterdam gebouw Rotterdam Info toeristische info / VVV.
Particulieren kunnen zich via De Rotterdam Tours inschrijven voor een Open Tour in het weekend: een 1-uur durende tour door De Rotterdam. Een ervaren gids vertelt daarbij alles over onder meer het ontwerp, de bouw en de geschiedenis van het betreffende gebouw.
Parkeergarage De Rotterdam Rotterdam q.park.nl.
Een overnachting of afspraak in Hotel New York en bij Hotel New York parkeren? Witte de Withstraat. Op loopafstand van de populaire Witte de Withstraat parkeren is mogelijk bij diverse Q-Park parkeergarages op loopafstand. Nog meer bezoekdoelen in centrum Rotterdam.
De Rotterdam Verticale Stad Openingstijden, prijzen, route en beoordelingen.
De naam van het gebouw verwijst naar de geschiedenis van de Wilheliminapier, waar vandaan in het verleden vele tienduizenden mensen naar Amerika zijn geƫmigreerd met de Holland America Line. Een van de schepen die pendelde tussen Rotterdam en New York heette ss Rotterdam en dat schip is nu een van de belangrijkste attracties van Rotterdam.
De Rotterdam Vertical city.
Binnenkort vindt u hier onze compleet nieuwe website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Binnenkort vindt u hier onze compleet nieuwe website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. De Rotterdam 2017. Back to top.
Hotel nhow Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Het nhow Rotterdam ligt op de Wilhelminapier in het gebouw De Rotterdam, en biedt kamers met gratis WiFi en uitzicht op de Maas en de skyline van de stad. Dit moderne designhotel is ontworpen door Rem Koolhaas/OMA en beschikt over een terras op de 7e verdieping en een fitnesscentrum.
De Rotterdam.
De Rotterdamse skyline is getransformeerd met de komst van dit nieuwe, unieke icoon van groene architectuur bijgenaamd de Verticale Stad. De Rotterdam werd opgeleverd in november 2013 en is een project van de bekende architect Rem Koolhaas en zijn studio, OMA.
De Rotterdam is een icoon voor onze stad Blog Duurzaam Gebouwd.
Mischa Molsbergen, Projectdirecteur De Rotterdam C.V. over de realisatie en de expertise van de betrokken partijen: Dit is echt een on-Nederlandse, unieke prestatie die mede te danken is aan de professionaliteit en trots van alle partijen die betrokken zijn geweest bij de realisatie van dit project.
De Rotterdam Tours in De Rotterdam.
Tijdens de tours, die starten vanuit Rotterdam Square de Centrale Hal van De Rotterdam, leidt de gids u langs diverse hoogtepunten van De Rotterdam, zoals.: HMB Restaurant op de begane grond in de Centrale Hal; bijna alle gevels zijn van glas, zo krijgt u makkelijk een snelle indruk van dit veelgeprezen nieuwe restaurant.
DGMR Adviseurs project De Rotterdam.
Fotos van de bouw en een aantal live webcams zijn de bekijken op de website van De Rotterdam: http//www.derotterdam.nl/gallery.: Op 17 december 2009 gaf wethouder Karakus van Rotterdam het startsein voor de bouw van nieuwbouwproject De Rotterdam. Het gebouw is een ontwerp van Rem Koolhaas.
De Rotterdam.
De Rotterdam is named after one of the ships on the Holland America Line, which departed from the Wilhelminapier in decades past, carrying thousands of Europeans emigrating to the US. MAB Development, OVG Real Estate. Rem Koolhaas, Reinier de Graaf, Ellen van Loon.

Contacteer ons